Podijeli objavu

Prošlogodišnji finalisti Supertalenta i Golden buzzer Martine Tomčić A.K.A. Crescendo, odlučili su se u novom video spotu pokazati u posve drugačijem svjetlu! I ne samo to, već su udružili snage s pobjednikom Supertalenta Petrom Brunom Basićem. Radi se o obradi pjesme s uvodne špice popularne serije History Channela – VIKINZI! U snimanje su bili uključeni brojni statisti, posebna kostimografija, originalna scenografija i frizura te čak dvije životinje – konj Lady i ćuk Franko!

Studentska a cappella grupa, A.K.A. Crescendo je htjela pokazati svoju drugu stranu te je umjesto klasičnog videospota prikazala pravu vikinšku priču.
Vikinzi su pred dolazak velikih neprijatelja ili odlazak u osvajanje novih nepoznatih teritorija svečano žrtvovali svoje najbolje ratnike bogu Odinu. Vjerovali su da što je veća žrtva, veća su i izgledi za pobjedu! Upravo je taj ritual tema njihovog videospota.

Za režiju i montažu je zaslužan Igor Goić, s njim je iza kamere bio i Vladimir Miketa, a za kostime i makeup pobrinule su se Marijana Bošnjak i Katarina Katavić.