VIDEO: Kim Verson objavila novu pjesmu ”Čista ljubav”!

by srp 18, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Kim Verson nastavlja objavljivati svoje autorske pjesme! Najnovija u nizu pjesama je ”Čista ljubav”.

Sjajan prateći videospot realizirao je, po Kiminoj ideji, režirao i montirao mladi i talentirani Josip Ninković. Pjesma veliča uzvišenu i iskrenu ljubav između žene i muškarca koje u spotu igraju Kim i model Petar Puškarić. U videospotu snimanom u prekrasnoj prirodi ranča obitelji Plavec kod Križevaca uspješno je uhvaćena topla atmosfera cijele pjesme. Logorovanje, konji, plesači, samo su neke od slika koje je Kim zamislila stvarajući svoju novu radijsku uspješnicu. Za aranžman zaslužni su Kim i Dejan Orešković koji je ujedno i producent pjesme.

”Pjesma “Čista ljubav“ sa sobom donosi jedan noviji i moderniji zvuk. Inspiracija mi je bila iskrena, čista ljubav koja je oslobođena sebičnih pobuda i jedino kao takva može potrajati vječno u duhovnom svijetu. Cijeloj ekipi koja je sudjelovala u stvaranju ove lijepe, ljubavne priče od srca zahvaljujem.” – izjavila je Kim povodom objave nove pjesme kojom najavljuje svoj novi studijski album. Na njemu se prvi put ostvarila i kao autorica većine pjesama, a izlazak je planiran do kraja godine.

”Izrada spota za pjesmu Kim Verson – ”Čista ljubav” jedno je od onih iskustava kada spojite ugodno s korisnim. Okupili smo tim, vrlo smo brzo svi “kliknuli” i jednostavno otputovali izvan užurbanosti Zagreba u prirodu te kao da smo uronili u neko drugo, mnogo opuštenije vrijeme što je, uz ljubav, glavna tema spota. Zahvaljujem Kim i svima koji su sudjelovali na vrlo ugodnoj suradnji!” – izjavio je povodom objave spota redatelj Josip Ninković.

Foto: Josip Ninković