Podijeli objavu

Da je Jasna Zlokić svestrana glazbenica kojoj nije problem istražiti i drugačije glazbene vode od onih u kojima smo je navikli čuti dokazala je još 2007. gostujući na koncertu 50 Centa, no malo tko bi je mogao zamisliti kao rock zvijezdu.

Pjevačica je u studiju Narodnog radija dokazala suprotno zapjevavši “Teške boje” veliki hit rock grupe Majke – piše index.hr

“Nije lako pjevati našega Bareta. On je vrsni interpret. On je veliki u svojoj glazbi, u svojoj poeziji i ako sam donijela ovu pjesmu barem donekle kao on, ja sam ponosna”, rekla je Jasna.

U emisiji “Narodni Living Room Acoustic” zapjevala je još nekoliko svojih hitova, a prisjetila se i nekih svojih pjesama koje su svojedobno smatrane poprilično kontroverznima.

Radi se o pjesmi “Skitnica”, jednom od njenih najvećih hitova, koja se tada smatrala muškom pjesmom.

“Ja sam se odvažila, meni su je dali da je otpjevam, ja je otpjevala usput i eto, postala sam ‘Skitnica’. Zapravo sam se izborila za ženska prava. Kažu da sam ja prva podigla žene na muški nivo”, ispričala je Jasna za Narodni.

Slično je bilo i s pjesmom “Pismo” koja se smatrala skandaloznom jer se u njoj ljubavnica obraća udanoj ženi.

“Ona je malo provokativna pjesma i malo neobičnog teksta, ali vrlo životnog. Čula sam za tu priču da se nije smjela puštati na radiju, ali ja ne znam da se to ikad zabranilo. Možda su veliki moralisti smatrali da nije zgodno da se to pjeva”, zaključila je Jasna.