Video i singl “Boris Štok – Ispod kože” nastavljaju s uspjesima

Podijeli objavu
Nastavljaju se uspjesi novog singla i spota osebujnog riječkog pjevača, autora i tekstopisca Borisa Štoka. Nakon što je singl “Ispod kože” zauzeo vodeća mjesta na brojnim TOP listama hrvatskih radio stanica te ušao u “HRtop40”, listu najemitiranijih nacionalnih singlova, veliko priznanje je stiglo i za spot – zasjeo je na prvo mjesto regionalne liste MTV-a “Domaćica”. Za scenarij i režiju videospota je zaslužna Vanja Tataj, snimatelj je Sanjin Stanić, a ono što ovaj spot razlikuje od velike većine drugih je što u spotu gostuju profesionalni plesači baleta.
 Pjesma “Ispod kože” obiluje energijom i ritmom, glazbenu produkciju potpisuje poznati riječki producent Matej Zec, a nastala je u suradnji Darka Terlevića iz grupe Morso i Borisa Štoka, koji su zajedno napisali glazbu, dok je tekst djelo Borisa Štoka. Singlom i videospotom “Ispod kože” Štok najavljuje EP, kojeg upravo dovršava, a bit će objavljen u rujnu, nakon čega slijedi koncertna promocija diljem Hrvatske.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.