VIDEO: Bang Bang objasnio kako stoje stvari

by srp 18, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Zagrebački pop rock bend Bang Bang u utorak je u prostoru Johann Francka, konačno predstavio novi singl i spot ˝Kako stoje stvari˝ u kojem gostuje i Saša Antić iz TBF-a.

U punom Johannu Francku pred obožavateljima, prijateljima, kolegama i medijima, Bang Bang je predstavio sjajan spot u režiji Raula Brzića.

– Spotovi su nam uvijek jako bitna vizualna stavka pjesme. Srećom, naišli smo na ljude koji razmišljaju kao i mi pa nam je svima svaki sljedeći spot neka vrsta izazova i pomicanja granica. S ovom pjesmom pomakli smo granice što se tiče stila, stava, aranžmana, pa čak i nekog pravca benda, a spot nam je cijelu priču duhovito zaokružio. – rekla je pjevačica benda Lara Antić.

S obzirom na to da je bio spriječen, Saša Antić se javio putem video linka i poručio: „Bilo mi je veliko zadovoljstvo sudjelovati u ovoj priči i dati svoj mali doprinos u vidu kratkog rap-a. Kad mi je Hrvoje poslao stvar legla mi je na prvu, tematika i ritam su mi bliski tako da se tekst sam napisao. Snimio sam svoj rap kroz par dana, bendu se svidjelo i to je na kraju ono što čovjeka ispuni i što čini najveće zadovoljstvo. Vjerujem da će se i publici pjesma svidjeti jer je iskrena, duhovita, pametna i ima čvrst i zarazan groove. I tulum ide dalje!“

-Pjesma je inspirirana stanjem u zemlji i društvu kroz duhovitu igru riječi autora, a suradnja sa Sašom je pjesmi dodala dodatnu umjetničku vrijednost. Jako volim Sašine tekstove. Usudio bih se reći da sam njegov veliki fan, a dobiti dobru kritiku od svog uzora, a onda još s njim surađivati na pjesmi ispunjenje je jedne velike želje. Kada sam radio ovu pjesmu odmah sam čuo njegov glas, a činjenica da Antići zauzmu mikrofone i objasne stanje stvari u zemlji činila nam se kao odlična ideja. – ističe gitarist i autor teksta Hrvoje Prskalo.

Nakon službenog dijela promocije, bend je na oduševljenje okupljenih, održao koncert te osim novih singlova izveo uspješnice kao što su „Imam“, „Vozi me“, „Nešto me pogodilo“, „Ne zaboravi me“, „Pijani i zaljubljeni“ i druge.

Zagrebački pop rock bend Bang Bang iza sebe album “Bez obzira na sve” te brojne nagrade kao što su Porin u kategoriji “Novi izvođač godine”, nagrada IHG za najviši ulaz novog izvođača na HRTop40, nagrada za najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015”, nagradu za album godine u emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja te drugu nagradu žirija s festivala Šibenska šansona.

Članovi benda su Damir Medić (bubnjevi), Vedran Kovačić (bas gitara), Ivan Havidić (gitara), Mihael Kurjančić (klavijatura), Hrvoje Prskalo (gitara), Dino Ćosić (DJ) i Lara Antić Prskalo (vokal).
Više o bendu saznajte na: www.facebook.com/bandbangbang