Podijeli objavu

Vikend za nama, definitivno je bio u znaku Vesne Pisarović, koja je sa dvije rasprodane koncertne večeri u Zenta klubu, doslovno raspametila splitsku publiku.

Koncert u Zenta klubu, 23.03., rasprodan je u svega dva sata, a ulaznice su planule. Dodan je još jedan koncert, 22.03., za koji su također ulaznice ‘otišle’ u svega par sati.
Sve ovo potvrđuje samo jedno, publika je sa velikim nestrpljenjem čekala koncert Vesne Pisarović, koja je obje večeri bila poput magneta za sve okupljene.

Foto: Marino Zeljković

Sam prostor kluba bio je pretijesan, što potvrđuje i činjenica da je prolazak kroz publiku, bio nemoguća misija.

‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’, ‘Neka ljudi govore’ i ostali Vesnini hitovi, energično su se pjevali u jedan glas.

Svime što smo naveli, ali i što je viđeno na prijašnje održanim koncertima, Vesna je u potpunosti još jednom opravdala zašto je bila i ostala glazbena ikona, koja je obilježila scenu.

Foto: Marino Zeljković

Albumi ‘Peti’ ili ‘Pjesma mi je sve’ još uvijek su među najtraženijim izdanjima Hit Recordsa.

Za sam kraj, ostavili smo u najavi, dvIje velike koncertne poslastice, nedjelja 21.04. Aurora, Primošten, te subota 27.04., Osijek, dvorana Gradski vrt (svoju ulaznicu po cijeni od 70 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima, CLUB Lounge bar, Campus Caffe)