Podijeli objavu

Četiri superfinalista za titulu pobjednika 4. sezone Karlovačko RockOff festivala
SSI Katran, petak 3. studenog od 21:30h

Nakon koncertnih predstavljanja u Rijeci, Splitu i Zagrebu, pred nama je veliko superfinale i završnica 4. sezone Karlovačko RockOffa koja će se održati u SSI Katran, u Zagrebu, 3. studenog. Za titulu pobjednika ovogodišnjeg izdanja festivala svirat će četiri benda koji su se dosad pokazali najboljima prema odlukama stručnog žirija predvođenim Hrvojem Horvatom, u sastavu: Lada Furlan Zaborac, Denis Mujadžić Denyken, Damir Martinović Mrle i Alen Marin.

Zagrebačka grupa Dno svoje je mjesjto u superfinalu osigurala još na riječkom izdanju Karlovačko RockOffa, dok su se u splitskom finalu najboljima pokazali reggae prvaci Brain Holidays. Na dva zagrebačka finala održanima u Katranu, svoja mjesta u superfinalu osigurali su osječki rokeri Harvo Jay te kantautor Matt Shaft, uz pratnju benda.

Umjetnički direktor festivala Hrvoje Horvat ne skriva zadovoljstvo uoči završnice ovogodišnjeg Karlovačko RockOffa koje je javnosti pokazalo raskoš domaće rock i off glazbe mlađe generacije:

– 18 finalista Karlovačko RockOffa pokazalo je na četiri koncerta u Rijeci, Splitu i Zagrebu zašto na mladima, srećom, svijet ostaje. I ujedno su potpuno otklonili moguću skepsu oko budućnosti aktualne domaće rock scene i njene sposobnosti za pomlađivanjem. Već i prije festivalskog superfinala u zagrebačkom Katranu 3. studenog, potpuno je jasno da underground, “podzemna” ili “nadzemna” rock scena itekako postoji i aktivna je, samo je treba dati na uvid javnosti, što i jest jedan od glavnih zadataka festivala i popratnog CD-a. Temelj svega uzbudljive su svirke koje je pokazalo 18 finalista, od kojih će četvoro nastupiti u superfinalu – izjavio je Horvat naglasivši značajnu ulogu organizatora festivala, Unisona, te utemeljitelja festivala, Hrvatskog društva skladatelja.

Pobjednik festivala osvojit će snimanje tri singla uz vrhunskog producenta te snimanje video spota, a bit će nagrađeni i najemitiraniji singlovi i najbolja izvedba, uz posebnu koncertnu nagradu Karlovačko RockOffa. Live svirka i after party uz DJ-a dovoljni su da poželite biti 3. studenog u SSI Katran.

Više o festivalu pratite na službenim web i facebook stranicama Karlovačko RockOffa.