Podijeli objavu
Neno Belan Šansona Šibenik 2017

Neno Belan i Šibenik se vole, a dokaz je to i večerašnji koncert u đardinu u sklopu Adventure kojoj je to bio zadnji dan.

Belan i njegovi Fiumensi posljednju večer Adventure napravili za koncert za pamćenje, a skoro dva i pol sata Šibenčani su plesali i pjevali uz njihove najveće hitove.

– Ovo je uistinu fenomenalno i nakon što sam bio u susjednim gradovima, ali i metropoli, mogu definitivno reći da imamo najjači Advent u Hrvatsko. Intimna atmosfera, odličan program, koncerti, Freetulada, ma svake godine nešto novo i bolje. Jedva čekam vidjeti što nam spremaju sljedeće godina jer kod nas je najbolja zabava- kazao nam je Šibenčanin koji se sa suprugom ljuljuškao na Belanove hitove – piše sibenskiportal.rtl.hr

Za kraj Adventure održala se i akcija ‘No plastik je fantastik’ u koju se moglo uključiti doniranjem jedne kune za čišćenje šibenskog podmorja. Odličan je to kraj najuspješnije Adventure dosad u čijem su bogatom programu Šibenčani i brojni gosti uživali cijeli mjesec, a ako je suditi po onome što se u parku moglo čuti, uživali bi još najmanje toliko. Sve što je lijepo kratko traje, a dok odbrojavamo dane do nove Adventure pogledajte tko je večeras plesao u đardinu.