Podijeli objavu

Spektakularan koncert, a ujedno i veliki rođendanski tulum, 20. travnja u splitskom Spaladiumu priredit će Željko Joksimović, jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji! Organizator događaja, zajedno sa Željkovim produkcijskim timom, sprema party koji će podići cijeli Split na noge u ritmovima njegovih najvećih pop hitova, uključujući i pjesmu „Milimetar“ koja do sada ima preko 35 milijuna pregleda na YouTube mreži.

– U Spaladiumu sam nastupao posljednji put 2014. godine povodom Dana žena i bilo je spektakularno. Drago mi je što se vraćam na Rivu i što ću rođendan proslaviti sa svojom divnom publikom iz Splita i cijele Dalmacije. Mislim da za jednog glazbenika nema ništa ljepše nego kad važne datume može proslaviti na ovakav način. Bit će to sjajna večer. Spremili smo odličan repertoar s mnogo brzih ritmova, ali i balada, pjesama koje ljudi najviše vole. Bit će i raznih lijepih iznenađenja, ali ostavimo to za koncert – rekao je Joksimović.

Na pitanja šta bi najviše volio dobiti za rođendan, i hoće li biti torte sa svijećama na bini, Željko se blago nasmijao.
– Uvijek dobijam mnogo divnih poklona za rođendan, ali sam odlučio da ove godine ja budem taj koji poklanja. Publici u Spaladiumu želim pružiti večer za pamćenje – istaknuo je Željko Joksimović.

Pjesme kao što su „Varnice“, „Telo vreteno“, „Dodir leđa o leđa“, „Mišel“, „Ljubavi“, „ Zver“, „Nisam te zbog lepote voleo“, „Drska ženo plava“, „Devojka sa polja zelenih“ redat će se od 20.30 sati, pa do kasno u noć.
– Zaista me raduje kad se publika dobro provodi na mojim koncertima. Interesantno je da do sada nisam izvodio „Milimetar“ u Splitu, a kako je to pjesma koja svaki put podigne atmosferu do usijanja, siguran sam da će isti slučaj biti i u Spaladiumu – navodi Joksimović.

Obzirom da je broj „rođendanskih pozivnica“ ograničen, a interes ogroman, organizator predlaže da se što prije posjete prodajna mjesta Adriaticket-a, blagajna Spaladium Arene ili www.adriaticket.com. Prodaja kreće 11 veljače 2018. (ponedjeljak), online ulaznice moći će se kupiti već u 00:01. Prvih deset dana cijena ulaznica će biti jeftinija kao idealan poklon za zaljubljene.