Podijeli objavu

BeatPoiNt festival, ove će godine ponovno pokušati pružiti odličan provod te ujedno dobro razgibati i povesti na nezaboravno putovanje širenjem zvučnih valova vrhunske elektronske glazbe pune nezaboravnih beatov-a, na onoj istoj prošlogodišnjoj čarobnoj lokaciji koja će ponovno postati nezaobilazno odredište zaljubljenika u elektronsku glazbu.

Oni koji su prisustvovali prošlogodišnjem prvom izdanju BP festivala znaju o čemu govorimo, a za sve ostale nadamo se da će se ove godine u to i sami uvjeriti.

Ove godine je došlo do jedne značajne promjene, a to je da festival traje 2 dana.

Prvi ovogodišnji najavljeni headliner je Fatima Hajji, naelektrizirana energična španjolska techno kraljica koja nam dolazi prodrmati i naš zadnji mirujući atom.

Headliner drugoga dana festivala je belgijska ikona techno glazbe čiju neospornu kvalitetu potvrđuje činjenica da se njegova izdanja redovno pojavljuju na track listama najpoznatijih svijetskih DJ-eva. Njegovo ime je Marco Bailey.

Nije uobičajena praksa dvije godine za redom pozvati iste izvođače, ali nakon prošlogodišnje nezaboravne večeri koju su pružili, organizatori nisu razmišljali niti trenutka.

Ove godine su ponovno na festivalu Petar Dundov i DJ Ogi. Nova imena koja će se pridružiti ove godine su Insolate i Milea.

I posljednji objavljeni izvođači su redom: LAB MOUSE // DJ MAORE // DJ AVILLAZ // DJ SASSHA // JERK // RICHI // DAUVIO // ZOLIUM b2b BARIS M // KONTRA

Organizatori s ponosom predstavljaju već dobro poznatu VJ-icu Tetraparalelopiped koja će nas svojim vizualima, potpomognuta raznim ritmovima povesti na nezaboravno čarobno putovanje.

Line-up /

▬▬▬▬▬▬
20.07.2018.
▬▬▬▬▬▬

Line up:

Fatima Hajji
DJ Ogi
Milea
DJ Maore
DJ Sassha
DJ Avillaz

▬▬▬▬▬▬
21.07.2018.
▬▬▬▬▬▬

Line up:

Marco Bailey
Petar Dundov
Insolate
Lab Mouse
Richi
Jerk

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BOATPARTY

BeatPoint Boat Parties
🕔 17:00 – 21:00
🚨 Ulaz – 50 kuna (7€)

PETAK 20.07.
▬▬▬▬▬▬

Zolium b2b Baris M
Dauvio

SUBOTA 21.07.
▬▬▬▬▬▬

DJ Avillaz
DJ Sassha