Velika fešta se sprema, Šima ponovo u Lisinskom!

by lis 24, 2023Domaća glazba, Vijesti

Šima Jovanovac u subotu, 28. listopada u Lisinskom slavi imendan, a za svoje je obožavatelje pripremio pravu bećarsku feštu! U koncertnim pojmovnicima Šimunovo je rođeno u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu 28. listopada 2010. godine kao veliko imendansko slavlje posvećeno 45. obljetnici rada Šime Jovanovca.

Tijekom godina taj je veseo program postao brend, a Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog postala mu je redoviti domaćin u listopadu. Na Šimunovo ćemo svjedočiti razdraganosti i veselju ljubitelja dobre tamburaške glazbe u dvorani koja je prirasla srcu neumornom Šimi i njegovoj veseloj družini.

Uz Šimu će na pozornici biti brojni prijatelji: Mate Bulić, Pero Galić, Anita Žagar i “Ličke drvosječe”, Cecilija, Vlatka Kopić Tena, Marija Pavković Snaša, Željko Lončarić Žec i “Ravnica”, Ivan Štivić, “Vukovarski golubići”, TS “Žeteoci”, “Art Voice”, MPS “Šokadija” Stari Mikanovci, TO Batorek i “Dukati” Široki Brijeg.

Koncert će ujedno biti prilika za promociju Šimina novog nosača zvuka „Svi su sveci gore a mi lole dole“. Budite sigurni, čeka vas nezaboravna večer puna glazbenih poslastica, zajedničkog pjevanja i osmijeha koje ćete razmjenjivati s vama dragim osobama. Bit će to čisti užitak. Ulaznice, po cijenama od 16, 20, 24 i 28 eura, dostupne su na blagajni Lisinskog te online.