Veličanstveni koncert Mije Dimšić u rasprodanoj dvorani Lisinski!

by pro 4, 2017Domaća glazba, Vijesti

Kada je objavljena vijest da je koncert Mije Dimšić u Koncertnoj dvorani Lisinski rasprodan, znalo se da će ovo biti nezaboravni koncertni spektakl, kako za samu glazbenicu tako i za publiku. Svojom jedinstvenom glazbom koja je na prvu osvojila brojnu publiku, Mia je u vrlo kratkom vremenu postala jedna od najboljih i najpopularnijih hrvatskih glazbenica koja niže uspjeh za uspjehom!

Pjevač koji je otvorio koncert bio je Juan Agustin Lopez

Upravo se tako može opisati i sinoćnji, veliki božićni koncert u Lisinskom koji je Mia namijenila malima i velikima. Do posljednjeg mjesta popunjena dvorana u jedan je glas pjevala Mijine velike hitove poput “Život nije siv”, “Bezimeni”, “Sunce, oblak, kiša”, “Slobodna”, “Budi mi blizu” i najnoviji “Kiša” koji se nalaze na debitantskom albumu “Život nije siv”, a Mia je na koncertu ekskluzivno predstavila i dio svojeg prvog božićnog albuma “Božićno jutro” koji je u nakladi Croatia Recordsa objavljen samo dva dana prije koncerta. Tako je osim naslovne pjesme, Mia otpjevala pjesmu “Cimet i čaj” za koju je u Lisinskom sniman videospot te pjesmu “Baby, It’s Cold Outside” zajedno sa Sašom Lozarom. Osim Lozara, Mia je ugostila i talentiranu Domenicu koja je na radost najmlađe publike izvela svoj hit “Vidi se iz aviona”, a njih dvije su u duetu otpjevale i staru pjesmu grupe Magazin “Nebo boje moje ljubavi”. Pjevač koji je otvorio koncert bio je Juan Agustin Lopez, simpatični Argentinac koji je na ukulelama izveo pjesmu “Život nije siv” na hrvatskom i španjolskom jeziku i zaradio ogroman pljesak publike. Posebnu atmosferu koncertu dao je i gudački orkestar te gost na gitari Ante Gelo.

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Foto: Krume Ivanovski

Za sam kraj koncerta Mia je uz pomoć rasplesane i razigrane djece ispred pozornice otpjevala svoj najveći hit “Život nije siv”, a nakon što su joj se na pozornici priključili svi sinoćnji gosti, izvela je i jednu od najljepših tradicionalnih božićnih pjesama, “Veselje ti navješćujem” i tako u duhu Božića zahvalila svima na dolasku i uspješnoj godini, te najavila najradosnije, božićne dane.

Druženje s obožavateljima

Ono što je obilježilo Mijino gostovanje u Lisinskom jest i druženje s obožavateljima nakon koncerta koje je potrajalo punih sat i pol vremena – Mia je rado izdvojila svoje vrijeme i potpisivala primjerke svojih albuma “Život nije siv” i “Božićno jutro”, slikala se s obožavateljima i davala intervjue.