Podijeli objavu

Večeras u amfiteatru ispred pećine na ulazu u bivšu vojarnu Bribirskih knezova nastupa sjajan DJ iz Madrida, Pional, koji svira više instrumenata, uz to je skladatelj i producent, a večeras prvi put nastupa u Šibeniku – piše sibenik.in

Riječ je o glazbeniku koji je na meti svih regionalnih promotora i trenutno je u svom glazbenom điru među najpopularnijima u Europi i svijetu. U prostor The Cave dolazi u trenutku kada svi pričaju o toj čarobnoj lokaciji za koju mnogi kažu da je možda i najljepši novi prostor za plesanje na Jadranu.

Nakon što je The Cave otvoren početkom srpanja uz nastup talijanskog DJ-a Tota Chiavette, mnogi su ostali iznenađeni atraktivnošću tog neobičnog prostora za kojeg neki nisu ni znali da postoji. Zanimanje za večerašnji party je golemo i u Pećinu dolaze ljudi iz cijele Hrvatske i regije.

– Španjolac koji stiže danas je stvarno genijalan. Svira par instrumenata, sklada, producira, pjeva i stvarno je idealan artist za nastupiti na prekrasnoj šibenskoj lokaciji koja je toliko čarobna da bi mogla kao u snu nestati. Ako volite plesati na melodičnu elektroniku i čuti nešto divno i novo, možda i neponovljivo, svakako dođite večeras – pozivaju iz udruge RatCat koja posljednjih godinu dana organizira vrhunske partyje u gradu i već su ugostili cijelu plejadu ponajboljih DJ-a iz Hrvatske, regije, čak i SAD-a.

Zanimanje za večerašnji party je veliko, a ulaznice još uvijek možete nabaviti putem sustava Entrio.