Podijeli objavu

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku, a večeras ćemo u HNK s početkom u 21 sat doznati koja će ponijeti laskavu titulu Najljepše mame. Ove godine je 18 mama odabrano na tri regionalna izbora koji su održani u Osijeku, Splitu i Zagorju.

Od početka, cilj ovog natjecanja nije samo prikazati ljepotu žene već istaknuti uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Ovo je svojevrsna nagrada koju majka poklanja sebi jer će izdvojiti jedan dan da zasja na pozornici i predstavi svoje posebnosti i vrline. Kako majke svoju karijeru, snove i želje često stave na čekanje kada svu pažnju i brigu koncentriraju na djecu i obitelj mi im dajemo mogućnost da se zabave, sklope nova prijateljstva, odvoje vrijeme za sebe, zasjaje te prožive trenutke za pamćenje.

Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine 23-39 godina i 40-53 godine (kategorija Dijamant).

Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su promidžba turizma, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom ‘Food, art & wine’.