Vatra ‘Poruke u boci’. Nova suradnja na staroj pjesmi

by svi 24, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Osam je godina trebalo proći da pjesma “Poruke u boci” ugleda svjetlo dana i nađe se na Vatrinom novom studijskom albumu “Nama se nikud ne žuri”.

Toliko je, naime, odležala u ladici, nedovršena, ali ne i zaboravljena. Danas je ona peti singl s aktualnog albuma objavljenog uoči koncerta u zagrebačkom Domu sportova ovog travnja.

Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak, a Vatri se na ovom singlu, aranžmanima na klavijaturi pridružio i Toni Starešinić, talentirani klavijaturist i skladatelj, jedan od glavnih protagonista u bendovima Mangroove, Chui i Beat Busters.

Foto | Mare Milin

“Poruke u boci” dobile su i svoje video izdanje, koje potpisuje Filip Filković Philatz.

“Željeli smo spot koji izgleda kao da je netko na njega slučajno nabasao na starim VHS kazetama. Od snimaka, neke stvari su autentično stare, neke smo snimali starom VHS kamerom, neke smo kupili, ali za kraj, cijeli spot smo snimili na prastaru kazetu i zatim s te kazete snimili cijeli spot nazad u digitalni oblik. Zato sada imamo autentičnu VHS sliku koja bi mnoge mogla emotivno vratiti u neko staro vrijeme.” – rekao je o video spotu Ivan Dečak.