Vatra i DJ Lorenzo predstavljaju Electro Mars na Ultra Europe festivalu

by srp 13, 2019Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Protekla je godina za Vatru bila poprilično radna, a vatreni se tempo nastavio i u 2019.!

Nakon odličnog slavljeničkog koncerta za 20 godina benda, Porinom ovjenčan Vatrin hit singl ‘Nama se nikud ne žuri’ dobio je titulu najemitiranije pjesme domaćeg etera 2018. prema godišnjim izvješćima Zamp-a i Hrvatske diskografske udruge, a razlozima za slavlje nema kraja!

Večeras ih čeka nastup na Ultra Europe Festivalu, a razloga za slavlje još je i više budući da su prvi bend koji nastupa na tom festivalu. U sklopu festivala predstavit će novu suradnju s DJ Lorenzom i Larom Bang ‘S tobom sve je ludo’ (u izdanju Croatie Records), poznatim DJ-em koji svakim nastupom osvaja sve više publike, a svakim singlom sve više radijskih urednika te na taj širi put i cijeloj domaćoj EDM sceni.

Da ne bi sve stalo na nastupu, kako kaže Ivan Dečak, nakon Ultre Vatra će za etiketu Electro Mars objaviti album sa svim pjesmama koje su pripremili za Ultru.

“Veliko nam je zadovoljstvo i čast nastupiti na ovogodišnjoj Ultri, a zadovoljstvo je jos i veće uzmemo li u obzir činjenicu da smo prvi bend koji će nastupiti na tom festivalu! Poziv od strane organizatora (MPG) iznenadio nas je u pozitivnom smislu, ali nam i zadao ozbiljan posao – htjeli smo svojoj glazbi dodati još jaču dozu elektronike, s kojom i inače u posljednje vrijeme dosta koketiramo. Angažirali smo iz tog razloga ponajboljeg DJ-a s naših prostora – Zvonimira Duspera Dusa, a rezultati koje smo dobili u toj kolaboraciji iznad su svih naših očekivanja.”, govori Ivan Dečak.

Electro Mars je podetiketa Dallas Recordsa, posvećena isključivo elektroničkoj plesnoj glazbi (EDM, electronic dance music) s ciljem približavanja EDM zvuka široj publici, dovođenja što više autorske glazbe na plesne podije i definiranja elektroničke plesne glazbe kao scene za sebe.