Podijeli objavu
Foto: Mare Milin

Najviši novi ulaz na ovotjednoj nacionalnoj listi HR top 40 pripao je Vatri i Massimu i novom singlu ‘Nama se nikud ne žuri’, a smjestili su se na visoko drugo mjesto! Nakon singla ‘Sekvoje’, ovo je drugi singl kojim je Vatra najavila svoj jubilarni deseti studijski album, a sudeći po dosadašnjim top pozicijama oba singla na HRtop40 vjerujemo kako će i nadolazeći singlovi s novog albuma nastaviti istim tempom i vrtjeti se radijskim eterima diljem Hrvatske!

„Drago mi je da se naš novi singl “Nama se nikud ne žuri” već u prvom tjednu emitiranja požurio put vrha. Hvala svima koji vrte pjesmu, slobodno navratite na naš službeni fejs kako bi pogledali i videospot za istu!“ – kazao je Ivan Dečak.

Za novi su singl Vatra i Massimo snimili fantastičan videospot u kojem su zajedno s redateljem Filipom Filkovićem Philatzem prikazali samu srž pjesme – život, ljubav i prolaznost. Kadrovi za spot nastajali su proteklih godinu dana diljem Hrvatske, Amerike, Indije i šire, a donose nam cijeli život prikazan u nešto više od četiri minute!

‘Nama se nikud ne žuri’ premijerno su uživo izveli na Valentinovo u Spaladium Areni kada se Vatra kao poseban glazbeni gost pridružila Massimovom koncertu, a zajedničkim su nastupom uživo pokazali kako je ova pjesma odmah zamirisala na hit! Nakon nastupa u Splitu, Vatru uživo možete slušati na sljedećim svirkama:

1.4. | Primošten Aurora
28.04. | Sv. Filip Jakov
08.06. | Stubičke Toplice
23.06. | Bale
26.07. | Sipovo
10.08. | Rovinj