Vatra feat. Tonka “Pitanje i odgovor” – duet mentorskog tima showa The Voice Hrvatska

Podijeli objavu

“Pitanje i odgovor” posljednji je, sedmi po redu singl s aktualnog albuma “Nama se nikud ne žuri” grupe Vatra, duet za zatvaranje još jedne uspješne priče.

Ovog puta, autorica glazbe i teksta je klavijaturistica Irena Celio-Cega, koja iza sebe ima nekoliko autorskih pjesama koje su se našle na albumima benda, a neke su zaživjele i kao singlovi.

Tonka iz matičnog benda Pavel, vokalno se pridružila Ivanu Dečaku u neobičnoj priči o ljubavi koja slušatelju prepušta odabir kome je ta ljubav usmjerena.

“Pitanje i odgovor je oda svim odnosima, roditeljskim, ljubavnim koji nas oplemenjuju na način da sve loše oko nas blijedi.

Tonka mi je jednom rekla rečenicu: ‘Tuširala sam se i shvatila sam kako sam sretna zapravo, imam Lunu, Aljošu, posao koji volim…”

Pjesma je o tom trenutku, spoznaji da na vječno pitanje napokon imamo odgovor i da je cijelo vrijeme zapravo pred nama.” – rekla je o pjesmi autorica Irena Celio-Cega.

Ivan Dečak i Tonka, uz Aljošu Šerića, mentorski su tim u nadolazećoj, trećoj sezoni showa The Voice kojeg od 7.12. pratimo na Hrvatskoj Radioteleviziji.