Podijeli objavu
Press

Vanna je otkazala nastup u čast 85. rođendana otetog hrvatskog jedrenjak, školskog broda “Jadran” – piše portal maxportal.hr

Naime, u Boki kotorskoj u tijeku je višednevna proslava 85. rođendana slavnog školskog jedrenjaka „Jadran“. Svečanosti i događanja svih vrsta ne manjka; od defilea brodova na čelu s „Jadranom“ po Bokokotorskom zaljevu, brojnih prijema, do glazbenih događanja u čast slavnog broda koji je, kao što je poznato 1991. otet iz Splita.

Crnogorski mediji najavili su nastup hrvatske pjevačice koja je u Tivtu, 15. kolovoza u noćnim satima trebala „pjevati u čast broda i njegove posade“.

“Program obilježavanja 85. rođendana „Jadrana“ počinje 11. kolovoza a Turistička zajednica gradu će pokloniti koncert pop dive i jednog od najboljih vokala Hrvatske. U pitanju je Ivana Vrdoljak Vanna – članica nekadašnjeg elektro – pop sastava ET , koju publika najviše pamti po hitu iz devedesetih godina „Tek je 12 sati“. To će biti njeno drugo gostovanje u Crnoj Gori. Vanna će održati koncert 15. kolovoza na ŠB „Jadran“ u čast jednog od najljepših jedrenjaka na svijetu”, pisalo je u najavi koncerta.

No, kad je primila sve informacije o okolnostima proslave te da bi trebala pjevati na brodu koji je Crna Gora otela Hrvatskoj 1991. godine, otkazala je nastup.