Vamp Nina novim spotom oduševila fanove

by stu 13, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Nina Badrić jedna od najpopularnijih glazbenih diva oduševila je fanove diljem regije svojim novim izgledom ali i novom pjesmom ”Mijenja se vrijeme”. Komplimenti za pjesmu i izgled pljušte sa svih strana, a njezini su obožavatelji puni hvale za novu Ninu.

Novim singlom Nina se vraća na početke svoje karijere kada je dominirala klupskom scenom te ponovo na ove prostore hrabro donosi dašak svjetskog zvuka. Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy,  a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Ovaj dvojac nam je rekao da je Nina Badrić  za njih oduvijek bila dodir sa svijetom i da je pravo zadovoljstvo surađivati s njom. – Nina je oduvijek bila gradska cura koja svojom pojavom karizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima. Nina je odrasla na stranoj glazbi i osjeća je. S njom nema nepoznanica u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk.

Doduše ona može otpjevati sve pa i telefonski imenik ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju.To može samo ona – rekao je Baby Dooks. Viktor Drago potpisuje osebujan stajling u kojoj je Ninu zamislio kao vamp sexy ženu koja doista u novome spotu izgleda moćno. Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make up i frizuru, a režiju spota za pjesmu ”Mijenja se vrijeme” potpisuje hvaljeni mladi redatelj Dario Radušin.