Podijeli objavu

Na pulskom Kaštelu 23.06.2018. (subota) u 21 sat uz već najavljeni Tram 11 nastupit će još jedne legende koje su obilježile scenu hip hopa u Hrvatskoj – Bolesna Braća!

Šaljivi dvojac Bizzo i Baby Dooks privlačili su pozornost vedrim pristupom, catchy beatovima i pomaknuto šaljivim rimama. Hitovima „Čiča miča“ i „Lovačke priče“ upisali su se u legende hip hopa koje su jednako voljeli radio i televizija te urbana klupska publika. Album prvijenac „Lovci na šubare“ (2000.), gdje se u gostujućim ulogama pojavljuju stupovi scene Target, General Woo, Nered, Koolade i Phat Phillie, priskrbio im je Porina za najbolji hip hop album. Posljednjim albumom „Veliki umovi 21. stoljeća“ iz 2010. godine svoju hip hop bazu začinili su funk, R’n’B i pop elementima. Kroz cijelu karijeru isticali su se originalnim stilom, genijalnim idejama i odličnom produkcijom.

Tram 11 jedna je od najvažnijih domaćih hip hop grupa a njeni članovi Target i General Woo pioniri su žanra koji su svojim djelovanjem postavili temelje hip hop scene. Dana 11. studenog, nakon 14 godina pauze održali su koncert za pamćenje pred 9000 ljudi u zagrebačkom Domu sportova.

Možemo očekivati i izvođenje zajedničkih pjesama obiju grupa u prekrasnom ambijentu dvorišta Pomorskog i povijesnog muzeja Istre. Radi se o ekskluzivnom koncertu na području Istre koji teško da će se ikada ponoviti. Za dobru atmosferu prije i poslije koncerta pobrinut će se DJ Teddy Lee do jutarnjih sati.

Ulaznica po dosadašnjoj cijeni od 80 kuna više nema, a ulaznice po cijeni od 100 kuna možete još uvijek pronaći u Caffe bar Bass, trgovini Freak Out (Sergijevaca 26, Pula), Dallas music shop u Rijeci i putem Entrio.hr sustava.

Ukoliko se unaprijed ne rasproda koncert ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu po cijeni od 120 kuna. Preporuka je da se ulaznice ipak kupe ranije zbog velikog interesa za ovaj ekskluzivni događaj i limitiranog broja posjetitelja.