Podijeli objavu

Glazbenik kojeg prati glas jednog od najromantičnijih osoba na sceni, priprema svim obožavateljima posebno Valentinovo.

Sandi Cenov, koji gotovo cijelu karijeru u pjesmama slavi ljubav, na sam Dan zaljubljenih 14.02., zapjevati će u zagrebačkom klubu Mint.

Poznato je kako miljenik ženske publike i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, na svojim koncertima stvara prepoznatljivu atmosferu. Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi je četvrt stoljeća karijere, pretvorio u impresivan koncertni program, koji se savršeno uklapa u sve prostore.

Sve ovo, ali ovoga puta i više, očekuje vas kroz desetak dana u centru metropole, ‘Valentinovo je u mome srcu oduvijek poseban datum, jer se slavi ono najdivnije u nama, a to je ljubav. Neizmjerno sam sretan što ću ove godine baš na taj datum pjevati u trenutno najboljem klubu u regiji, a to je nedavno otvoreni Mint. Ovom ću prigodom, osim svojih pjesama u repertoar uvrstiti i puno ljubavnih hitova nekih mojih dragih kolega, koje svi znamo i uz koje se najljepše ljubi i voli. Vidimo se!’, poručio je Sandi.

Uz zagrebački nastup, glazbenik koji je poznat kao osoba nemirna duha, koja nikada ne miruje, pa tako promovira aktualni singl i njegov remix ‘Dođe mi’.