Ususret splitskoj Ultri, dečki iz Pravila igre objavljuju remix pjesme “Kako nam stvari stoje”

Podijeli objavu

Hit pjesma “Kako nam stvari stoje” po kojem i novi album benda Pravila igre nosi ime, ovih dana dobila je novo ruho.

Ususret najpopularnijem festivalu elektronske glazbe u Hrvatskoj, splitskoj Ultri, dečki iz Pravila igre objavljuju remix pjesme “Kako nam stvari stoje”.

Pjesma koja ima više od milijun pregleda na YouTube-u i koju publika pjeva od riječi do riječi na nastupima, ovog ljeta pretendira postati i klupski hit.

Sunce, more, ljeto i zabava bili su motiv da dečki u suradnji s poznatim producentom DJ glazbe Zvonimirom Dusperom Dusom objave remix.

“Sretni smo što je naša pjesma dobila ljetno izdanje. Ponosni smo na suradnju s Dusom i očekujemo da će publika u klubovima diljem zemlje i na obali prije svega uživati i u ovom izdanju našeg singla” – poručuju dečki iz Pravila Igre.

U prodaji je njihov drugi studijski album „Kako nam stvari stoje“ koji je objavljen pod okriljem diskografske kuće Menart.

Autorski tim je isti kao i na svim pjesmama benda do sad i dečki se vode onom starom “ Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati”.Tekstove i glazbu radili su Sonja Buljan i Miro Buljan, a za produkciju su zaduženi dečki iz benda.