Uspavanka za djecu na sedam načina – novi viralni hit Samira Nurkića

Podijeli objavu

Simpatičan harmonikaš Samir Nurkić koji se široj javnosti predstavio prošle godine kao polufinalist najgledanijeg talent showa u Hrvatskoj Supertalent, ponovno je izbacio novi viralan video u kojem objašnjava kako ljudi iz regije uspavljuju djecu.

Prošle godine je oduševio regiju s nastupima na Supertalentu, a nakon odličnog plasmana u polufinalu, nastavio je snimati razne obrade koje su zatim postale viralni hitovi. Trenutno po internetu kruži video u kojem u tek nekoliko minuta, prikazuje kako roditelji uspavljuju svoju djecu, ovisno o njihovoj nacionalnosti.

Naravno, uvijek svira istu pjesmu, klasik ‘Mama voli bebu’, pjesmu uz koju se većine djece uputi u slatki svijet snova. Dok Hrvati uspavljuju na klasičan način, Bosanci se okrenu sevdahu, Srbi pozovu orkestar kako bi uspavali dijete (zbog silnih proslava koje stalno imaju), Crnogorci sve rade polako, bez žurbe, Makedonci imaju veseli pristup baš kao i Slovenci, a kod Roma je najbitnije da imaju snažan uvod. To sve malo govori, dok video od manje od 6 minuta pokazuje ponovno koliko je Nurkić odličan glazbenik, ali i s dobrim smislom za humor!