Podijeli objavu

Grupa Vatra je okupirala je radio postaje po cijeloj Hrvatskoj pjesmom ‘Nama se nikud ne žuri’ koju su snimili zajedno s Massimom. Premijereno su ovu pjesmu izveli u Splitu, a svi ljubitelji virovitičkog benda moći će uživati u specijalnom koncertu u primoštenskoj Aurori i to 1. travnja.

 Ovo je koncert koji se ne propušta, a ne bi trebalo podsjećati na niz izvrsnih pjesama iz radionice Ivana Dečaka i njegovih prijatelja poput Tanga, Teramola, Saturna, John Travolte,Ima li budnih, Bilo je dobro, Ljubav i mnoge druge.

Tijekom svih ovih godina bend se etablirao kako jedan od najznačajnijih hrvatskih skupina, s posebnim zvukom, a na brojnim koncertima diljem Lijepe naše postali su i prepoznatljivi po koncertnim nastupima.  Vatrin opus prepoznala je i struka pa u svojim vitrinama imaju i nekoliko Porina iz doba pjesme Tango!

– Aurora je etabliran klub i s posebnim guštom dolazimo u Primošten. Osjećam pozitivne vibracije oko našeg benda, ova pjesma s Massimom je odskočila, baš je legla, kada sam  je pisao osjetio sam da treba ‘začin’ u glasu Massima – najavio je Ivan Dečak nastup u Aurori.

Vatra 1. travnja 2018. u Aurori se ne propušta, bit će to glazbena poslastica u najzabavnijem danu u godini. Ulaznice su u prodaji u sustavu Adriaticketa i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa po cijeni od 50 kuna.