Uskoro izlazi posthumni album Michael Jacksona

by ruj 7, 2017Strana glazba, Vijesti

Novi album od 13 pjesama Michaela Jacksona biti će objavljen 29. rujna

Nekoliko dana nakon što je objavljen teaser, Sony Music je potvrdio nadolazeće izdanje albuma. Kako kažu, radi se kompliaciji od 13 njegovih sve vremenskih hitova koje uključuju Thriler, Dirty Diana, Blood On The Dance Floor, Dangerous…

Na albumu posebno izdvajaju novu verziju pjesme “Blood On The Dance Floor” koja je svojevrsni mash-up od pet pjesama “u režiji” poznatog remixera The White Panda. Bonus pjesma premijerno se mogla poslušati isključivo na servisu Shazham, gdje su obožavatelji mogli otključati pjesmu na svega nekoliko sati.

Nije slučajno da je za objavu albuma odabrana baš jesen, i to u vrijeme Halloween-a.

“Odabir pjesama za SCREAM odražava naklonost Kralja Popa za ovo doba godine, teme kostima i maskiranja, tamu i svjetlost, transformacije karaktera i iznenađenje”, navodi se u priopćenju.

Album će uz download varijate također biti dostupan na CD-u kao i na vinilu koji bi trebao svijetliti u mraku (izlazi 27. listopada), u svim “hard” izdanjima dolazi i jedinstveni CoverArt ovisno o formatu medija.

Jacksonov službeni Twitter račun, @michaeljackson, objavio je i kratki videozapis od 15 sekundi koji je sadržavao crne mačke, puni mjesec i druge slike obično povezane s Halloweenom, a objava je završila kratko i jasno: “Michael Jackson Scream” 🙂

Lista pjesama:

1. “This Place Hotel”
2. “Thriller”
3. “Blood On The Dance Floor”
4. “Somebody’s Watching Me”
5. “Dirty Diana”
6. “Torture”
7. “Leave Me Alone”
8. “Scream”
9. “Dangerous”
10. “Unbreakable”
11. “Xscape”
12. “Threatened”
13. “Ghosts”
Bonus Track: “Blood On The Dance Floor” X “Dangerous” (The White Panda Mash-Up)