Podijeli objavu

Tri godine nakon prvog izdanja, sad već rasprodanog istoimenog EP-a, ABOP nam donosi svoj prvi LP, pod nazivom △ (aka Delta).

Materijal koji je nastajao posljednjih nekoliko godina i koji je u maniri DJ kulture više puta testiran pred publikom kako bi dobio svoj najbolji mogući oblik ugledat će svjetlo dana 30.11.2019.

U izdanju uvijek vrijedne nezavisne diskografske kuće PDV pojavit će se na policama dućana u vinilnom i CD obliku, a bit će dostupno i digitalno izdanje na svim relevantnim streaming i download servisima. Na isti datum ABOP će premijerno predstaviti album △ u zagrebačkom konceptualnom prostoru Pločnik. Članovi benda bit će dostupni za intervjue i razgovor s prijateljima i fanovima, a ploča i CD moći će se kupiti po povoljnijim cijenama.

Osim albuma ABOP će premijerno predstaviti i nastup ELEVEN-a. Radi se o samostalnom live actu ABOP-ovog bubnjara Ivana Levačića. Njegovu produkciju karakterizira zvuk electronice, IDM-a, electra i drugih žanrova elektroničke glazbe, a prvo izdanje željno se isčekuje. Levi je ostavio već duboki trag na domaćoj glazbenoj sceni kao autor i aktivan član bendova ABOP, Chui i Kries, nekadašnji bubnjar bendova Pridjevi, Lollobrigida, Pips, Chips & Videoclips i Mayales. Za kraj, ABOP će DJ pult prepustiti dobrom prijatelju Jerku Abramiću Jerkushu, lokalnom indikatoru kvalitete partya. Ako je Jerko tamo, budite sigurni da je party dobar, a vjerojatno i after.