Podijeli objavu

Francuska pjevačica i kantautorica dokaz je kako talent ne ovisi o godinama.

S jedva napunjenih 17 godina, mlada Parižanka već sada stvara glazbu koju se može opisati kao inovativan spoj glazbenih pravaca kao što su soul, R&B i pop. Upravo tako zvuči i njen najnoviji singl naziva „Princess“, koji je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, te putem Deezer i Google Play digitalnih platformi.

Kao kćer priznatog jazz-glazbenika Davida Murraya, Crystal je odrasla u okruženju ispunjenom glazbom, turnejama, nastupima i festivalima; svime onim što joj je glazbu učinilo neizostavnim dijelom života. U samostalnu glazbenu karijeru hrabro je zakoračila početkom ove godine i objavom debi-singla “After Ten”, u čijem stvaranju joj je pomogao glazbenik i producent Pierre-Hadrien Trigano, poznatiji kao PH Trigano.

Nakon uspješnog predstavljanja s prvom pjesmom, početkom rujna stigao nam je i njen drugi po redu singl – “Princess”, u kojem Crystal bez zadrške otkriva svoju glazbenu raznolikost; pjesma je oblikovana u modernu produkciju zvuka njene generacije, kombinirajući soul, R&B i pop elemente s jazz utjecajem, koji je dio njenog identiteta. Za “Princess” je predstavljen i odličan Live-session video, u kojem talent ove mlade glazbenice dolazi do izražaja.