Upoznajte Andreu i zaplešite uz veselu pjesmu ‘Samo moj’

Podijeli objavu

Andrea Granat je dvadesetčetverogodišnja pjevačica iz malog gradića u Slavoniji, Našica.

Glazbom se bavi od 2006. godine, kada je kao dvanaestogodišnja djevojčica prvi puta stala na pozornicu dječjeg festivala Radiopinijada u svome gradu.

Od toga dana sve do danas nastupala je na tridesetak raznih festivala diljem Hrvatske, ali i izvan nje, kao što je festival Nova Musica u Bugarskoj. Broji skoro jednak broj priznanja i nagrada, a 2016. godine pokrenula je i vlastiti festival talentiranih pjevača ‘Pet minuta slave’ u Našicama u kojem se okušala u ulozi direktorice i organizatorice projekta.

Shvativši da je glazba put kojim želi ići, odlučila se za korak više i početak svoje profesionalne karijere. Iako Andrea već ima nekoliko svojih spotova i pjesama, novu pjesmu smatra ozbiljnijim ulaskom u estradni svijet.

Veliku podršku u ovom projektu pružila joj je Pamela Ramljak koja je napisala tekst i glazbu za pjesmu „Samo moj“ s kojom Andrea najavljuje početak suradnje s izdavačkom kućom Croatia Records. Veseo, pozitivan i razigrani tekst, upotpunio je jednako tako prikladan aranžman koji je vrhunski odradio Marijan Gudelj, član grupe Jinx.

Pjesma savršeno odgovara Andreinom karakteru i baš s njom se odlučila predstaviti publici i zaraziti ih odličnom energijom koju ona nosi. Pjesma govori o odlučnoj i zaljubljenoj djevojci koja je čvrsto odlucila osvojiti voljenu osobu.

Video spot radila je ekipa iz Cinematic-a Osijek, pod direktorskom palicom Josipa Grizbahera, direktor fotografije je Ivan Grizbaher, a za fantastične snimke iz zraka zaslužan je Vedran Kliska. Spot je sniman na predivnoj lokaciji jezera Lapovac u Našicama.