Uoči tradicionalnog Švesterova, Krankšvester objavili novi singl i spot u kojem im se pridružuje Sajsi MC

by sij 18, 2024Domaća glazba, Vijesti

Uoči svog tradicionalnog Švesterova pred zagrebačkom publikom, rap duo Krankšvester predstavlja novi singl i videospot. S pjesmom “Šta bi ti” ponovno na svoj unikatan način odaju počast ljubavi i odnosima, a u tome im se ovog puta pridružuje Sajsi MC. “Pjesma priča o ljubavi, kao i sve naše…” kratko otkrivaju, a publika prihvaća, budući da je prateći videospot stigao i do Top 20 YouTube Trendinga.

Novi singl još je jedna najava novog studijskog albuma, koji će nositi naziv “Dobri dečki”, a kako otkrivaju, izdanje stiže uskoro. S novim pjesmama najavljuju i svoje tradicionalno Švesterovo, romantični koncertni spektakl kojim slave ljubav prvog vikenda nakon Valentinova, a koje će ove godine održati u subotu, 17. veljače, tradicionalno u Tvornici kulture.

Svoju romantičnu koncertnu večer slavlja ljubavi u njenom najemotivnijem i najeksplicitnijem obliku, dobri dečki Krankšvester, ujedno i dobitnici glazbene nagrade Porin, održat će po peti put. Sva dosadašnja izdanja Švesterova bila su rasprodana tjednima unaprijed, a ovom prilikom pred publiku stižu s novim pjesmama, među kojima je uz novu pjesmu “Šta bi ti” i ranije predstavljeni singl “Rat će”.

Ulaznice za jubilarno peto Švesterovo dostupne su u prodaji, putem online platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Pretprodajna cijena ulaznice je 12 eura, dok će na dan koncerta iznositi 15 eura. Organizator je yem, koji poručuje: “Romantike neće nedostajati, slavimo tradicionalno Švesterovo u Tvornici”.