Uoči RockOff Festivala, Mirna predstavlja novi singl „Zašto“

by ruj 29, 2017Domaća glazba, Vijesti

Nedavno se po prvi put predstavila s pjesmom „Tvoja laž“ za koju je snimila i fenomenalan video spot te pokupila odlične reakcije od glazbenih urednika diljem zemlje. Ona je Mirna Škrgatić, a danas predstavlja novi singl, pjesmu “Zašto”, s kojom će ove subote nastupiti na 4. RockOff festivalu.

“Pjesma “Zašto” govori o tome kako nam svima vrijeme brzo leti i najčešće se ne snađemo u tom vremenu, ne uspijevajući napraviti sve što želimo, sve što osjećamo, a opet, gubimo se u čekanju onog nečeg za što mislimo da nam je jako važno, ne poduzimajući zapravo ništa konkretno, a vrijeme nam prolazi i nepovratno odlazi.“ – Mirna je ovako opisala svoju pjesmu.


Foto by Ira & John

Za subotnji nastup na RockOffu Mirna kaže:

„Pripreme za nastup se bliže kraju i moram se pohvaliti kako sam skupila bend sačinjen od izvrsnih glazbenika, a to su – Zvonimir Radišić na gitari, Sergej Hofman na basu, Dorian Cuculić na klavijaturama, Robert Slama na bubnjevima, te back vokal Mihaela Jergan. Na festival sam se prijavila s pjesmom Zašto, koja govori o tome kako nam svima vrijeme brzo leti i najčešće se ne snađemo u tom vremenu. Ne uspijevamo napraviti sve što želimo, sve što osjećamo, a opet, gubimo se u čekanju onog nečeg za što mislimo da nam je jako važno, ne poduzimajući zapravo ništa konkretno, a vrijeme nam prolazi i nepovratno odlazi.“

Pjesmu “Zašto” slušajte i na Deezeru