Uoči koncerta u The Garden Breweryju, Mile Kekin zalijeva „Beton“

by lip 3, 2019Domaća glazba, Koncerti, Nova izdanja, Vijesti

„Beton nije samo minijatura o adolescentu razapetog između strogog oca i zgodne susjede. To je također podsjetnik koliko je važno zalijevati svježe izlivenu betonsku ploču po ljetnim vrućinama. Posvećena je svim klincima koji su, kao ja, morali dodavati, kositi, farbati i općenito pomagati očevima oko kuće, dok se drugi već ljube jezicima.“ – rekao je Mile Kekin o pjesmi „Beton“ koji je njegov službeni šesti singl skinut s hvaljenog solo albuma „Kuća bez krova“.

„Zahvalio bih se režiseru spota Filcu, koji je i ovaj puta našao prave slike i idealne glumce za ovaj kratki film o stasanju i odrastanju. Dramaturginja Tea Matanović u ulozi susjede i Teo Kiš talentirani student likovnih umjetnosti  ispali su savršeni par, barem u mašti.

Pjesma Beton ujedno je i najava koncertu koji će Mile održati 6. lipnja u dvorištu Garden Pivovare.  Kekina će na koncertu pratiti Danko Krznarić na gitari, synthu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić na bas gitari. Mile će s bendom odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su „Dolje je bolje“, „Maslina“ ili „U dva oka“. Pridružit će im se talentirana Luce, jedno od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene sa svojim impresivnim i magičnim vokalom.

Kocert počinje u 20 sati, a ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr.