UNDERWORLD predstavlja reizdanje albuma „Beaucoup Fish“

by kol 26, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Underworld predstavlja reizdanje legendarnog albuma „Beaucoup Fish“, originalno objavljenog 1999. godine, a s kojeg dolaze odlični singlovi „Moaner“, „Push Upstairs“, „Jumbo“, „King of Snake“ te „Bruce Lee“. Novo izdanje dostupno je na dvostrukom vinilu te u super deluxe obliku koje sadrži čak 4 CD-a, dostupna i u digitalnom obliku.
https://umhr.lnk.to/UnderworldBeaucoupFish

Peti studijski album britanske grupe ujedno je i posljednji na kojem se pojavljuje Darren Emerson, koji je kasnije napustio Underworld. Produkcijom reizdanja pozabavili su se Rick Smith (Underworld) te Miles Showell (Abbey Road Studios), a u fizičkom super deluxe obliku dostupni su i neobjavljeni materijali nastali 1999. godine te 60 stranica novih vizuala koje potpisuje dugogodišnji suradnik grupe – tomato. Uz to, fanove će zasigurno razveseliti i esej koji autorski potpisuje Robin Turner.

Podsjećamo, Underworld je 2016. godine objavio novo studijsko izdanje „Barbara Barbara, we face a shining future“ kojim su predstavili 7 novih pjesama, a do sad su također objavljena reizdanja albuma „Dubnobasswithmyheadman“(1994.) te „Second Toughest In The Infants“(1996.).

Novo reizdanje „Beaucoup Fish“ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa: https://umhr.lnk.to/UnderworldBeaucoupFish