Ulaznice za ludi doček Nove u stilu Mućki planule i dva tjedna ranije

by pro 19, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Strana glazba, Vijesti

Nakon dva uzastopna rasprodana novogodišnja dočeka, doček u novozagrebačkom klubu Metropolis planuo je i dva tjedna prije. Ove godine klub je odlučio svojim posjetiteljima ponuditi obilje dobre zabave i smijeha, pa je preselio pregrađe smijeha popularni Peckham u Zagreb i donio duh jedne od najpopularnijih i najsmješnijih serija ikada.


Uz obilje zabave klub će odjenuti u kričavo Delboyevo ruho, a da je Hrvatima dosta patetike i sivila dokazala je i pomama za ulaznicama koje su planule i 2 tjedna prije samog dočeka. Možda je tu pripomogla i Delboyeva krilatica da će svi iduće god u ovo vrijeme postati milioneri, možda nestabilno vrijeme koje pomalo udaljava sa dočeka na otvorenome ali i zasigurno provjereno dobra zabava na koju se većina posjetitelja ponovno vraća.

Zato tko je ugrabio kartu neka se kako se savjetuje pripremi na kičasti outfit i dobro poradi na kondiciji jer će se ko i svake godine feštati do rano jutarnjih sati.

Kako bi se uklopili u sav taj kič, posjetitelji se mogu i prikladno i dotjerati u stilu Trotterovih i frendova, a najluđi kostim iza ponoći osvojit će i bocu po izboru! Dress code se prepušta mašti, a najveći uzor u tome je i ovogodišnji modni guru Del Boy za dečke i njegovi komadi za cure. Muzički če se dobro zaploviti u 80te i 90te baš kao i Mućke, od Novog Vala do najvećih svjetskih hitova iz toga doba, a za to će se pobrinuti najveći majstori za 80-te band Flashback!

Flashback majstori hitova 80tih i 90tih koji iza sebe već ima nastupe pred grupama Parni Valjak, Leb i sol i Bajaga i Instruktori, pobjedu na prvom Splitskom rock festivalu, te akutualni hit sa Zdenkom Kovačiček „Večeras pjevam blues“ , dobro su poznati hrvatskoj publici po odličnoj interpretaciji najvećih rock hitova regije i dobrog odabira velikih svjetskih uspješnica.

Uz live svirku Flashbacka tu su i dva DJ-a, DJ Sish & DJ Škorc pobrinut će se da cijelu noć za vas bude prava urbana mjuza (novi val, ex yu rock, funky i ostale pop i rock) dakle pravo zaron u lude 80-te i 90-te koji će vas maknuti iz mučke svakodnevnice.

Ulaznica više nema u prodaji, a svima koji su ugrabili svoj ticket for lovely jubbly party želimo dobar provod. Jer kako Del Boy kaže – Samo odvažni pobjeđuju!!