Podijeli objavu

Ukrajinski bend Krobak, kojeg predvodi karizmatični lgor Sidorenko (Stoned Jesus), premijerno će u srijedu nastupiti u Hrvatskoj, a u Saxu će im se pridružiti H.Soror te domaće snage Rens Argoa. Ovo je ujedno i prvo izdanje programa Good Vibrations u tom klubu. Karta je u pretprodaji 40 kuna i može se kupiti u ponedjeljak i utorak od 18 do 22 sata u Saxu, a na dan će koštati 50 kuna.

Krobak instrumental/progressive/ post-rock je najstariji i najdugovječniji ukrajinski post-rock project kojeg je 2007. pokrenuo Igor Sidorenko vokal i gitarist ultrapopularnog Stoned Jesusa te ga nakon pet godina promovirao u full bend postavu. Sadašnji kvartet obilježio je 10 godina benda svirajući posljednja dva kompletna albuma “Little Victories” iz 2013. i “Nightbound” iz 2016., a početkom 2018. odlaze na još jednu veliku europski turneju!

Rens Argoa je bend bez fiksne glazbene orijentacije koji jednako tako neobavezno doživljava i uloge trojice osnovnih članova u grupi pa se kroz izmjene zaduženosti za instrumente i brojne gostujuće članove na posljednjem od dosadašnja tri albuma nastoji rastegnuti i narasti u smjerovima poput jazza, orkestralne glazbe, prog-rocka i svega na što su im srca putem nabasala.

Sa zadovoljstvom će vam predstaviti svoj posljednji uradak “Luciferin”, uz miks starijeg materijala.

H.Soror (no-wave/nojazz) je instrumentalni bend oformljen 2014. s mjestom prebivališta u Kijevu. Pod utjecajem folka, jazza, elektronike i psihodelije ovaj saksofon / bass / bubanj trio stvara unikatan sound vrijedan vaše pažnje!