Ukrajinska braća Stoned Jesus otvaraju osmu sezonu Good Vibrationsa i slave 10 godina benda!

by ruj 14, 2019Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Stari prijatelji Good Vibrationsa, koji su Vintage rasprodali prije točno pet godina, vraćaju se u Zagreb u srijedu, 2. listopada!

Tom prilikom proslavit će 10 godina postojanja benda sa zagrebačkom publikom i odsvirati poduži set s najvećim hitovima. Večer će otvoriti njihovi sunarodnjaci Vovk. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 90 kuna. Preko sustava Entrio u ponudi je i ulaznica za tri koncerta koji osim ovog uključuje Nightstalker (2.10.) i Ufomammut (16.10.) u Močvari za samo 160 kuna!

Stoned Jesus nesumnjivo je najveći stoner / psychedelic / doom bend istočne Europe. Osnovan je 2009. godine kao prvotni solo projekt gitarista i vokala benda Igora. Nakon četiri full albuma bend je prepoznatljiv po svojim neprestanim i jako uspješnim stilskim promjenama smjera sa svakim novim studijskim izdanjem, kao i neumornom „touranju“ i sjajnim live nastupima po cijelom svijetu! Kao kuriozitet vrijedi istaknuti da njihov megahit „I am the Mountain“ ima najviše pogleda na youtubeu od svih pjesama srodnih žanrova.

Mladi i ambiciozni kijevski trio VOVK nastao je prije tri godine, a nedavno je izbacio svoj debitantski LP “Lair”. Složen, ali žustar, materijal benda zvuči još bolje uživo i žanrovski ga opisuju kao kombinacija post-hardcorea, stonera i progresivnog rocka. Obavezno za obožavatelje Melvinsa, Torchea, Toola, Convergea…