Podijeli objavu
Foto: Bojan Lutring

Sinoć se u Metropolis clubu pjevalo i plesalo na hitove najpopularnijeg kantautora na ovim prostorima u odličnoj izvedbi banda koji slovi za jednog od najboljih izvođača Balaševićevih pjesama.

Ne)Normalni Balašević band koji ovim povodom slavi i 15 godina od svog prvog kultnog koncerta u Zagrebu i 20 godina karijere napravio je odličnu atmosferu i pravu romantičnu večer. Pravi majstori Đoletovog opusa sa bogatim instrumentalnim dionicama u svojim izvedbama poznati su već zagrebačkoj publici. U mini turneji uspjeli su uoči Valentinova svratiti i do Zagreba i napraviti još jednom odličan koncert u sredini tjedna i raspjevati i rasplesati publiku.

Foto: Bojan Lutring

Bend Ne(Normalni) Balašević koji su zagrebačkoj publici poznati kao Balašević tribute band čine Anja Popović (violina), Milan Jancurić (sax & klarinet), Miloš Jovanović (klavijature), Lazar Arsović (gitara), Attila Benke (bubanj), Branislav Pavlović (bas) i Nenad Jelenković (vokal&akustična gitara). Svojom bogatim muzičkim izvedbama na poseban način približavaju publici opus jednog od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima i uvijek naprave dobar štimung.

Skoro tri sata svirke u koju su ugurali sve najpoznatije njegove pjesme rasplesalo i raspjevalo posjetitelje Metropolis cluba koji su tražili i biseve. Nakon romantične svirke uz Đoletove stihove idućeg petka u ovom novozagrebačkom klubu čeka nas najluđi maskenbal na ovim prostorima uz band koji se ni ne mora maskirati-Vatrogasce!!