U tijeku je odbrojavanje do YouTube premijere spota “Sad bi htjela” FM Jam trojke Frenkie, Kontra, Indigo

Podijeli objavu

Regionalno popularna FMJAM trojka Frenkie, Kontra i Indigo za danas poslijepodne zakazala je YouTube premijeru svog videospota za singl „Sad bi htjela“!

Na njihovom službenom YouTube VEVO kanalu traje odbrojavanje do 18 sati, kada će video ugledati svjetlo dana. Trojka će uoči premijere sudjelovati u chatu s fanovima.

Iako su do sada objavljivali singlove koji su bili poprilično žestoki, trojac se ovaj put predstavlja s nešto drugačijom temom. Na svoj način su se osvrnuli na temu o kojoj se često priča u privatnim krugovima, međutim, izvođači vrlo rijetko o njoj govore javno. Pjesma je posvećena statusnim razlikama i prilikama koje se mijenjaju dolaskom popularnosti i novca.

Singl „Sad bi htjela“ nam stiže s hvaljenog albuma „Egzil“, objavljenog 2017. godine. Trojka je album snimila u Red Bull studiju u Tokiju, i riječ je o njihovom drugom zajedničkom studijskom izdanju, s kojim su uspješno pomaknuli granice balkanskog hip-hopa.

I dok je odbrojavanje do YouTube video-premijere u tijeku, singl je već moguće poslušati na digitalnim glazbenim platformama – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa.