Podijeli objavu

Otvaranje nove šibenske ljetne pozornice u amfiteatru u bivšoj vojarni Bribirskih Knezova izazvalo je oduševljenje svih prisutnih koji su neumorno do jutra plesali na odlične trake sicilijanskog DJ-a Tota Chiavette i domaćih DJ snaga, a u subotu, 21. srpnja, organizatori iz RatCat-a podižu ljestvicu gostovanjem vrhunskog španjolskog DJ-a i producenta Pionala – piše sibenik.in

Ugledni španjolski skladatelj, producent i DJ Miguel Barros, na globalnoj sceni elektroničke glazbe poznatiji pod imenom Pional tako će biti drugo međunarodno ime koje će zasvirati na pozornici o kojoj je prije dva tjedna pričala cijela Hrvatska.

DJ Pional jedan je od najboljih španjolskih predstavnika svoje scene. Specifičan je po tome što svira nekoliko instrumenata, pjeva, sklada i producira vlastitu glazbu pa ga smatraju ‘najbolje čuvanom tajnom španjolskog undergrounda’.

Njegov izuzetni glazbeni talent otkrili su prije osam godina ljudi iz labela Hivern Disc i Permanent Vacation nakon čega su uslijedili brojni nastupi, izdanja i live actovi po kojima je i danas nadaleko poznat. Fanovi obožavaju Pionalove setove snimljene za Boiler Room i Mixmag, a promotorima iz cijele regije njegovo ime nalazi se na vrhu ‘must have’ liste DJ-a.

Za DJ podijem će mu se pridružiti i domaće DJ snage Lawrence Klein (RatCat), Tonko (Metz Attack) i Foxy (Blast Fest).