U spotu za novi singl Dominik je posao slučajni Superman

by ruj 23, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Dominik Blaževac pravi je predstavnik mlade hrvatske pop/rock scene koji fascinantnim vokalom, kvalitetnim pjesmama i zanimljivom pojavnošću hita prema nekim novim glazbenim visinama. Taj svestrani glazbenik, inače student Glazbene akademije u Osijeku, odlučio je prve dane jeseni obojiti pozitivnim tonovima svog najnovijeg singla „Kišobran za dvoje“ kojeg krase vesela atmosfera i melodija koja odmah ulazi u uho te ne dopušta prepuštanje jesenskoj sjeti. Autorski tim čine iskusni profesionalci Željko Zovko, zaslužan za tekst i glazbu, Zlatko Čosić, autor aranžmana te producent Miro Lesić Lesique.

U spotu za novi singl “Kišobran za dvoje” Dominik se našao ulozi suvremenog Clarka Kenta, slučajnog Supermana koji odlikama pravog junaka osvaja prelijepu djevojku. Ovo je 4. Dominikov singl kojim potvrđuje da ima odličan glas i da bira sjajne pjesme koje skupa sa svojim bendom izvodi live na nastupima koji su sinonim za neponovljivu zabavu uz kvalitetnu glazbu i besprijekornu svirku.

Maštoviti spot

Pjesmu prati maštoviti videospot u režiji majstora odlično osmišljenih glazbenih priča Marka Zeljkovića iz Studija 69 koji je Dominiku dodijelio ulogu štrebera kojega ekipa tajnih agenata (sjajno ih utjelovljuje Dominikov bend) pokušava spojiti s  prelijepom djevojkom.