U prodaju puštene „Special Edition“ ulaznice AJCHA festivala za članove Hajduka

by kol 13, 2017Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Za veliku završnicu trodnevnog festivala Aj Cha u spomen na Dina Dvornika, koncert Splitske dice za Dinov rođendan na Starom hajdukovom igralištu 20.08.2017., puštene su u prodaju posebne ulaznice po povoljnijoj cijeni za navijače Hajduka.

Staro hajdukovo igralište odigralo je važnu ulogu u Dinovom životu stoga ne čudi da je upravo ta lokacija odabrana za veliki rođendanski koncert. Dino je prije glazbene karijere igrao baseball u klubu Nada SSM upravo na tom igralištu i bio izrazito ponosan na svoja postignuća u tom sportu. Međutim, život i glazbena karijera odveli su ga u drugom smjeru. Poznato je i to da je bio strastveni navijač Hajduka, zaljubljen u klub i svoj Split. Čak i kad se zbog karijere morao preseliti u Zagreb, ostao je vječni Hajdukovac u srcu.

Pjesma Ništa kontra Splita je svojevrsna neslužbena himna grada, koja i danas ori sa sjevera na svakoj utakmici Hajduka. Osim Dinove izvedbe, najpoznatija obrada je upravo ona u izvedbi Vinka Coce i Torcide!

Pozivamo sve navijače Hajduka i članove Torcide da svojim dolaskom uveličaju rođendan našeg kralja, jedinog i neponovljivog Dina. „Special Edition“ karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima ticketshop.hr u Splitu poput Tisak Media i Dancing Bear uz predočenje članske iskaznice Hajduka, po principu jedan broj članske iskaznice = jedna karta.

Ostala prodajna mjesta ticketshop.hr-a u Hrvatskoj nalaze se OVDJE

Više informacija o festivalu na www.ajchafestival.com