Podijeli objavu

Započela je prodaja prvih ulaznica za najveći šibenski festival elektroničke glazbe NOX koji će se 02. i 03. kolovoza ove godine održati na Martinskoj uz nastup brojnih poznatih domaćih i stranih DJ-a!

Ulaznice iz limitirane serije ‘Blind Tickets’ prodaju se isključivo online putem sustava Entrio po cijeni od samo 90 kuna za oba dana festivala i namijenjene su najvećim fanovima.

‘Odlučili smo pustiti u prodaju jednu manju količinu ulaznica kako bi brojni fanovi, koji se posljednjih tjedana naveliko raspituju o ljetnom NOX-u, mogli dobiti super povoljne ulaznice ovako ‘na slijepo’. NOX je prepoznatljivi simbol elektroničke glazbe u Šibeniku i Dalmaciji i jedva čekamo njegovo ljetno izdanje’, poručuju organizatori festivala.

Prvi od četiri NOX-a održan je u Šibeniku 2014. godine u pothodniku kod željezničkog kolodvora, a posljednji krajem 2017. godine u Minerskoj.

Pripreme za prvi ljetni NOX, koji će biti najveći do sada i odvijat će se na dvije zasebne pozornice, započele su krajem prošle godine, a do kraja veljače bit će objavljena i imena prvih izvođača koji dolaze u Šibenik prvog vikenda kolovoza.

NOX Festival održava se na festivalskoj lokaciji Martinska gdje će, uz pokroviteljstvo Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, tijekom ljeta biti i festivali Regius, Seasplash, Membrain te Blast.

Ulaznice ‘Blind Tickets’ Entrio