Podijeli objavu
Kada govorimo o nekoj novoj hrvatskoj pop sceni, onda možemo sa sigurnošću reći da je mlada Antonela Đinđić, odnosno umjetničkog imena Nelajedna od onih koja je ponajbolja predstavnica te iste scene. Iza nje je veliki broj singlova koji je osvajao radijske i televizijske postaje: “Netko kao ti”, “Vrijeme je”, “Poslije kiše”, “U zagrljaju spašeni” feat. Marko Kutlić, “Nauči me ploviti”, “Neke ljubavi”, “Ono što ostaje”, “Melodrama” (originalna i akustična verzija), a najnoviji “Nek ti bude kao meni” u sklopu projekta CMC Stars također je osvojio publiku. Svi ovi singlovi i nikad još predstavljene pjesme, “Problem”, obrada pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi” ft. Vortex Strings i “Neke ljubavi remix” nalaze se na njezinom albumu prvijencu “Melodrama”.
Foto: Petra Mikšik
“Kad sam krenula sa svojom prvom pjesmom nisam imala neki finalni cilj, niti sam imala album u glavi. Sve mi je to bilo novo i tempo je bio lagan, a kako je vrijeme prolazila malo po malo sam objavljivala singlove, a potom upoznala i Marka Kutlića koji mi je pojasnio kako sve funkcionira. Onda sam se trgnula, došla je pjesma ‘Melodrama’ po kojoj je album dobio ime i sveukupno proces je trajao četiri godine. No, ubuduće publika neće morati ovoliko čekati na moj album. Ovo je ipak zbirka svega onoga što sam radila, kolekcija različitih autora, žanrova i produkcija. Malo sam se tražila, ali sam se i našla”rekla je Nela koja kaže kako već u glavi ima puno planova. Ujedno je najavila svoj novi singl “Problem”, njezin drugi kantautorski rad za koji uskoro snima spot, a već je najavila kako kreće raditi i na potpuno novim pjesmama.
Foto: Petra Mikšik
Album je mješavina klasičnog pop zvuka, ali i onog modernog u koji je prste uplela elektronička glazba, a imena suradnika su šarolika, od Andreja Babića iz Markiza, Aleksandra Čubrila, Mihaela Bluma i Marka Kutlića, preko Mihovila Šoštarića i Vlahe Arbulića iz Studija Republika, do Nike Turković, Ivana Božanića, Ines Prajo, Filpa Gjuda i ostalih – sve niza sjajnih tekstopisaca, skladatelja i producenata.
“Nadam se da će vam se svidjeti album, kupite ga i uživajte u njemu. Vjerujem da se uskoro vidimo na nekom koncertu. Sve vas volim i hvala na podršci”, poručila je obožavateljima Nela.