Podijeli objavu

Klapa je u kolovozu održala koncert karijere u pulskoj Areni koji se izravno prenosto na HTV-u i bio najgledaniji koncert na toj televiziji u zadnjih nekoliko godina.

Ovaj koncertni spektakl je snažno odjeknuo i dobio mnogo pohvala sa svih strana te sada ima vrijednu nominaciju za koncert godine u tjedniku ‘Studio’. Koncert je pokazao  klapu u punom sjaju na još jednom vrhuncu karijere. Tomislav Bralić i klapa Intrade svojim radom i uspijesima su zaslužili ovo reprezentativno izdanje, iako je bilo teško nadmašiti koncert iz zagrebačke Arene oni to ovim koncertom ipak uspjeli.

Album je izdan u ekskluzivnom digipack pakiranju kojeg krase odlične fotografije klape i prepune Arene koje su odlično dočarale jedinstvenu atmosferu te večeri. Sadrži dva CD-a i poklon DVD kojeg zajedno izdaju Scardona i HRT. Atraktivan dizajn ovog izdanja potpisuje Igor CC Kelčec.

Album sadrži 29 pjesama među kojima se nalaze i one koje do sada nisu bile objavljene na prethodnim izdanjima kao što su ‘Ne mogu te prestat jubit‘,  ‘Lipe oči‘ i najnovija ‘Ti, samo si ti‘.

Ovaj koncert će ostati u pamćenju klape i zato ih izuzetno veseli što će ga i oni i njihova publika moći od sada pogledati kada god će to poželjeti. Posebna scenografija na tri nivoa, rasvjeta i razglas pojačali su dojam ovog koncerta, a publika je svakako tijekom cijelog koncerta bila pridruženi član klape.

To je bila večer koju su ispunili brojni hitovi klape kao što su ‘Ne damo te pismo naša’, ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Stina pradidova’, ‘Škrinja jubavi’, ‘Zalutali pogled’, ‘Zora bila’ i mnogi drugi.

Na koncertu je gostovao i jedinstveni Tedi Spalato koji je s klapom otpjevao ‘Cviće’ i ‘Sve dok bura dere’ s kojom su osvojili 2. nagradu žirija na Splitskom festivalu.

Nakon pauze koje su uzeli u siječnju, Tomislav i klapa nastavljaju dalje  s nastupima. Nakon Zagreba i Slavonskog Broda gdje su nastupili prošli vikend, sa svojom publikom će se družiti 03.02. u Cerklju (sportska dvorana), 09.02. u Samoboru (fašnik), 09.03. u Mariboru (dvorana Tabor) i 24.03.  u Železniku (sportska dvorana).

Ovaj dvostruki album s poklon DVD-om potražite u prodaji od 02.02. i na www.scardona.hr