Podijeli objavu

Glazbeni sladokusci, istinski audiofili, ali i svi oni željni retro ugođaja, nisu mogli dobiti bolji poklon.

Vlasnik najprodavanijeg albuma, najslušanije pjesme ‘General bez činova’, ali i koncerata kojima puni najveće regionalne dvorane, Tony Cetinski, svoje je obožavatelje iznenadio predivnim poklonom.

Novi album ‘Kao u snu’ pod okriljem Hit Recordsa, od sada je dostupan i u ekskluzivnom limitiranom izdanju, putem vinyla.

Ovo iznimno izdanje donosi sve odreda hitove, ‘predvođene’ naslovnom ‘Kao u snu’, na koje se među ostalim nastavljaju ‘Laku noć’, aktualni singl ‘General bez činova’, ali i ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ autora Miroslava Rusa.

Riječ je svakako o ploči koju svi fanovi jednostavno ne smiju propustiti imati u svojim kolekcijama.

Svoj primjerak vinyla ‘Kao u snu’, već danas možete potražiti u CD shopovima, Dallas Records, Croatia Records, Dancing Bear, Menart i Aquarius Records, kao i online na hitmusicbox.

Tony je ovime zaokružio godinu iz snova, a tu zasigurno ne misli stati. Vremena za odmor jednostavno nema jer je njegov koncertni raspored prepun. Zajedno sa svojim bendom, ali i cijelom ekipom, svakim novim nastupom ljestvicu očekivanja podiže još više, a publika svih generacija koja ga vjerno prati, samo je dodatni vjetar u leđa.

Foto: Paolo Gentilini

Ovo ljeto u Tonyjevim live izvedbama uživajte već 26.07. u Rovinju na plaži Porton Biondi – Tony Centinski & TonyC Orkestra, #samoljubav-trilogija, 27.07. na opatijskoj Ljetnoj pozornici, 02.08. u Čakovcu, 03.08. Biograd na moru, te 17.08. u Makedoniji, Strumica.

26.07. Tony Centinski & TonyC Orkestra, #samoljubav-trilogija plaža Porton Biondi, Rovinj
27.07. Opatija, Ljetna pozornica
02.08. Čakovec
03.08. Biograd na moru
17.08. Strumica, Makedonija