Podijeli objavu

Glazbenik koji nas godinama nenametljivo uveseljava novim pjesmama, ovih je dana predstavio nešto potpuno novo. Kristijan Rahimovski sa zadovoljstvom predstavlja novi album ‘Stopala’.

Petnaest za petnaest, najlakše bi mogli reći. Naime, novi album uz petnaest godina glazbenog rada, donosi isto toliko pjesama iz Kikijeve autorske radionice uz podršku autora, kao što su Miro i Sonja Buljan, Neno Ninčević. Kiki pritom odlično balansira pop rock zvukom, uz nekoliko predivnih balada, te je sigurno kako će na ovom izdanju, svatko pronaći pjesme po svom ukusu.

Novi album ‘Stopala’ je u prodaji, a možete ga nabaviti online na hitmusic.box, te u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.

Proteklo vrijeme publiku i struku, Kiki je oduševio nizom odličnih pjesama, aktualnom ‘Bijele zastave’, ‘Opet palim radio’ te velikim hitom ‘Stopala’, po kojoj je album i dobio ime.

‘Od zadnjeg albuma prošlo je osam godina i moram reći da nikada više neću napraviti toliko dugu pauzu! Kroz taj period, život mi je donio lijepe ali i velike promjene. Imao sam trenutaka, kada sam htio odustati kao i svi glazbenici, ali uvijek sam imao sreću da se dogodi neka pjesma, zbog koje poletim i vratim se.

‘Veliko hvala Miroslavu Rusu i Hit Recordsu, na razumijevanju i potpori, prije svega ljudskoj, punoj razumijevanja za sve moje glazbene ‘mušice’. Na kraju, isprika svima onima koji me prate već punih petnaest godina i već su se sigurno pitali gdje sam. Ni sam ne znam gdje sam bio, ali sad znam gdje želim biti, a to je među vama, dragi moji slušatelji. Da me pratite vjerno svojim stopalima i da zajedno sa vama ostavim trag kroz pjesme koje pjevam i kroz glazbu koju vam poklanjam.’, poručio je Kiki.

Trag i autorski potpis Kristijana Rahimovskog svakako je vidljiv, a novi album ‘Stopala’, nabavite već danas online, te u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.