U prodaji hrvatsko izdanje slikovnice legendarnog Paula McCartneyja – Hej, Super Djedice!

by stu 10, 2020Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a od danas slikovnicu u izdanju Croatia Recordsa možete pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i ostalih partnera.

Upoznajte Luciju, Tomu, Emu i Gogu i njihovog Super Djedicu u novoj slikovnici Hej, Super Djedice!

U kojem smjeru će se igla kompasa okrenuti, na koju će ih avanturu odvesti, koju stranu svijeta će upoznatiSuper Djedica – super cool djedica koji je neustrašivi istraživač s nevjerojatnim trikovima u rukavu. Super Djedica je jedinstveni putnik! Svojim čarobnim kompasom vodi svoja četiri unuka u pustolovine širom svijeta. Pridružite im se dok jašu leteće ribe, izbjegavaju stampedo i bježe od lavina. Čarobna vožnja za cijelu obitelj uz magični zaplet od voljene glazbene legende Paula McCartneyja, vodi čitatelje oko svijeta i natrag na vrijeme za krevet uz priče nadahnute Paulovim vlastitim iskustvom super djedice. Hej, Super Djedice! je savršena priča za spavanje za male istraživače i idealan poklon za vašeg super djedicu.

Slikovnica je oživljena sjajnim živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst, a njezin autor je čuveni Paul McCartney koji je zauvijek promijenio svijet s Beatlesima. I nije se zaustavio na tome, nastavio je pomicati granice kao solo umjetnik, s Wingsom, te kroz suradnju s brojnim svjetskim poznatim umjetnicima. Dobio je osamnaest Grammyja, a 1997. godine Njezino Veličanstvo Kraljica odlikovala ga je ordenom viteza za svoj doprinos glazbi. Paul je posvećeni filantrop, koji se strastveno zalaže za brojne svrhe, uključujući prava životinja i pitanja zaštite okoliša. On je također vrlo ponosan djed.

Croatia Records prati trendove, a uz razvijenu distributivnu mrežu ostvaruje odlične rezultate. To su dovoljni pokazatelji da ih je jedna velika svjetska kuća poput Penguin Random House iz Londona prepoznala kao vrijedne suradnike.Velika je čast surađivati sa Sir Paulom i njegovim timom koji su bili neizmjerno susretljivi u svemu i prava podrška hrvatskom izdanju. Hrvatsko izdanje ove slikovnice prvo je izdanje u našoj regiji čime je i McCartneyjev tim bio vrlo zadovoljan“, ponosno naglašavaju u Croatia Recordsu.