Podijeli objavu

Kao dugogodišnji partner Splitskog festivala, izdavačka kuća Croatia Records s ponosom predstavlja dvostruki album s 22 pjesme najpoznatijeg domaćeg festivala zabavne glazbe. Pjesme koje će biti izvedene na ekskluzivnoj Večeri novih skladbi moći ćete čuti u subotu, 11. srpnja na splitskim Prokurativama. Splitski festival 2020. slavi šezdeseti rođendan te će uz finalnu večer novih skladbi na programu biti i retrospektivna večer.

Jedinstvena glazbena manifestacija već tradicionalno privlači neka od najvećih imena domaće glazbene scene, ali i mlade glazbenike čije vrijeme tek dolazi. Prokurativama se vraćaju prošlogodišnji pobjednici Goran Karan i Tedi Spalato, ali ovaj put svaki sa svojom pjesmom. Zajedno će zapjevati u duetu Neno Belan i Zorana Kačić Čatipović, vjerni ostaju Tomislav Bralić i klapa Intrade, jedinstveni Hari Rončević, Giuliano, Mladen Grdović, klapa Rišpet i Alen Nižetić. Nakon prošlogodišnjeg dueta i uspješnice s Mijom Dimšić na Prokurative ove godine vraća se i Marko Tolja s vlastitom pjesmom. Publici će se novom skladbom predstaviti i Jole, Ivo Perkušić i The Frajle, a debitiraju mlade pjevačice Filomena i Adriana.

Među novim pjesmama nalaze se: Ne zamiri vilo, Dugo nisam bio mlad, Čarobna stvar, Ostajem tu, Idem jugu svom, Pjeva mi se ali nemam s kim, Kad duša boli, Maka maka, Voli me godinama i mnoge druge koje će se naći na omiljenim playlistama i osvježiti vruće ljetne dane.

Dvostruki CD 60. Splitskog festivala možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.