U ponedjeljak Hauser svira sam u praznoj pulskoj Areni!

by tra 24, 2020Koncerti, Strana glazba, Vijesti

HAUSER s ponosom najavljuje poseban nastup u praznoj pulskoj Areni! No ipak, na ovom nastupu očekujemo publike više nego ikad, i to one virtualne, jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na HAUSEROVOM YouTube kanalu – u ponedjeljak, 27. 4. u 19 sati! 

Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv korona virusa. Uz to, HAUSER  na ovaj način također podržava  COVID-19 Solidarity Response Fund.

Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja:

“U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su  na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno.  Ostnimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti.”, poručuje Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.