Podijeli objavu

U ovom tjednu u emisiji gostuju: Željka Veverec i Toni Starešinić (Mangroove), Matija Dedić, Marko Bucić – Vanillaz te Denis Dumančić (Leteći odred), a u petak ćemo saznati novih 5 pjesama u konkurenciji za Cesaricu – nagradu publike za hit godine. PopRock.hr emitira se od ponedjeljka do petka u 19:30 sati na Drugome programu Hrvatske televizije.

U utorak u emisiji gostuje Matija Dedić. “Album u suradnji s DJ Go Cutom bio je zanimljiv projekt, nije bilo teško koketirati s elektronikom,” izjavio je Matija Dedić te dodao: “Jedan spontani izlazak u Lisinskom za klavir rezultirao je mojim najboljim albumom “Matija svira Arsena”, sve se jednostavno poklopilo. Očekujem kroz par mjeseci odgovore od nekih stranih izdavačkih kuća za novi nosač zvuka koji sam snimio,” izjavio je Matija za PopRock.hr. U emisiji će biti predstavljen prvi singl Enka i saznajte sve o posljednjem koncertu Dječaka.

U srijedu je u gostima Marko Bucić – Vanillaz i dolazi predstaviti novi singl “I Got Love”. “I Got Love pjesma je koju smo radili godinu dana, spot smo snimali na više lokacija, a dobar dio je snimljen u Koreji,” otkrio nam je Marko te nastavio: “Klupska scena u našoj zemlji se brzo razvija, sjećam se kada smo počeli raditi nitko nije znao za Hrvatsku, a danas je to sasvim drugačije. “Hrvatska Ultra je veća nego u Koreji, Hrvatska je u trendu što se tiče svjetskih pozornica i publike.” Pogledajte i kako će Kuzma & Shaka Zulu proslaviti 25 godina karijere te ćete moći pogledati spot za novi singl Posegane, “Ne vjerujem”.

U pretposljednjoj ovotjednoj emisiji goste je Denis Dumančić iz Letećeg odreda koji će predstaviti novi singl. “Fayo me podsjetio na tu pjesmu koju smo radili prije desetak godina. Poruka je takva da ustrajemo na pravom putu i da budemo pošteni do kraja,” izjavio je Denis o novom singlu te nastavio: “Ovo je najbrži spot koji sam ikad radio, odgovaralo mi je jer se nisam morao puno pojavljivati u njemu. Radim dosta za druge izvođače, ne osjećam nikakvu obvezu za objavljivanjem singlova, čekam uvijek da pjesma sazrije i doživi svoj trenutak,” zaključio je Denis. Pogledajte i novosti o novom izdanju RockOff festivala, a moći ćete i pogledati spot za novi singl Kim Verson i Bojana Jambrošića “Nismo uzalud ovom cestom hodali”.

Zadnji radni dan rezerviran je za novo specijalno izdanje emisije posvećeno nagradi Cesarica. Saznat ćete novih 5 prijedloga za hit godine. Podsjetit ćemo vas i na glasovanje o kojem sve detalje možete saznati na službenim stranicama nagrade cesarica.org.

Glazbenu emisiju PopRock.hr možete pratiti svakoga radnog dana na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.30 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Emisija je dostupna i putem Facebooka, YouTubea i profila PopRock.hr na Instagramu.